One Love Factory House

CVR. 30285778

L.I. Brandes Alle 4, 5. tv.

1956 Frederiksberg C

 

Phone: +45 53 58 53 58

info@onelovefactoryhouse.dk

80000 TANKER

En film om identitet og at søge efter mening med livet.

"Mit mål er, at filmen når længere end min egen personlige begrænsning og derfor går ind i tanker, der er fælles for alle mennesker, i universelle overvejelser om identitet som koncept. Identitet her i betydningen ’at være’, at opleve en følelse af at eksistere.

 

Mit mål med filmen er ikke at give et bestemt svar. Jeg tror ikke, at der findes en bestemt mening eller en enkel sandhed i livet – hvad jeg tror er, at det er vigtigt, at vi hver især finder en."

 

- Michele Mwikali Lauritsen, instruktør

Titlen er baseret på neurologiske studier, som viser, at et menneske hver dag tænker omkring 80000 tanker. Nogle tanker er de samme, andre er ubetydelige og nogle er af stor betydning.

 

Historien bliver fortalt gennem dans, sang, bevægelse, poesi og filosofiske og spirituelle refleksioner.

 

Følelsen af at være fortabt og drive omkring uden retning i livet starter i hovedpersonens søgen efter mening og leder tilbage til minder – graver i tanker og følelser og fører hovedpersonen ud på en rejse til forskellige steder i verden og inde i sindet og sjælen.

 

Man ser aldrig hovedpersonens ansigt – det kunne være en kvinde eller en mand – hovedpersonen er kun til stede i form af en stemme. Alle karakterer set i filmen repræsenterer forskellige dele af den samme persons identitet – som et minde eller en følelse, en drøm eller en længsel.

 

Scenerne er optaget rundt omkring i Danmark og i byerne Köln, Paris, Berlin, New York og Saint Tropez.

 

 

Se traileren til "80000 Tanker" herunder:

 

Find yderligere informationer om 80000 Tanker på linket